Search
Close this search box.

Reparatie en Onderhoud Van Moof fietsen

Wij van Groot Tweewielers helpen je graag in reparatie en onderhoud van uw van Moof fiets. Het onderhoud en reparatie doen wij zowel op het elektronische en mechanische gedeelte van de fietsen. Ook kunnen wij veel voorkomende foutcodes onderzoeken en herstellen. Dit bij zowel de Van Moof S2 fietsen, als ze S3, SX3 en de SA5 series.

Foutcodes Van Moof fietsen

De meest voorkomende foutcodes bij de Van Moof fietsen zijn: -16, -17, -19, -20, -21, -40, -41, -44, -45. Deze foutcodes kunnen wij bij Groot Tweewielers, moeiteloos voor je oplossen. Staat jouw foutcode er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij een oplossing op maat kunnen maken.

Onderhoud Van Moof fietsen

Wij van Groot Tweewielers bieden ook onderhoud op maat aan jouw Van Moof fiets. Bijna alle reparaties zijn mogelijk met originele Van Moof onderdelen, behalve het herstellen van een kabelboom. Voordat we starten met het onderhoud kijken wij eerst jouw Van Moof fiets volledig voor je na en nemen voor dat we starten met het onderhoud contact met je op. Zo sta je nooit voor onverwachtse kosten aan jouw Van Moof fiets. Onze professionele service en klantgerichtheid staat op nummer 1 in ons bedrijf en dat zien wij ook altijd terug in het resultaat.

Meer weten over het onderhoud?

Benieuwd naar onze onderhoudsservice? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch.

Voordelen van het onderhoud bij Groot Tweewielers

Contactgegevens

GROOT TWEEWIELERS
Romeinenstraat 22-10
5835DX Beugen

Tel +316 81492105
Email info@groottweewielers.nl

Openingstijden
Ma 09.00 – 17.00 uur
Di – vrij op afspraak
Za 09.00 – 15.00 uur

Contact

Scroll naar boven