Zoeken
Sluit dit zoekvak.

OVer ons

Welkom bij Groot Tweewielers! Wij zijn Robert en Iza, twee jonge ondernemers met een grote passie voor fietsen.

Sinds onze start in 2022 zijn wij sterk gegroeid in de verkoop en reparatie van fietsen. Wij zijn begonnen met de verkoop en reparatie van tweedehands bromfietsen en wielrenfietsen vanuit huis, maar inmiddels hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van e-bikes. Hierdoor hebben wij ons assortiment uitgebreid en zijn wij gevestigd in onze ruim ingerichte showroom aan de Romeinenstraat 22-10 in Beugen.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van een nieuwe E-bike, maar ook voor reparaties en onderhoud. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw fiets in topconditie blijft en wij beschikken over een haal- en brengservice, voor het geval dat u niet in staat bent om uw fiets bij ons langs te brengen.

eerlijk advies op maat

Bij ons kunt u rekenen op eerlijk advies, hoge kwaliteit e-bikes en uitgebreide kennis van zaken. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van e-bikes en willen ons daarmee onderscheiden van de rest. Bij ons staat service en kwaliteit hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Kortom, bij Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor eerlijk advies, hoge kwaliteit E-bikes en uitstekende service. Kom gerust langs in onze showroom en ontdek ons brede assortiment. Wij staan graag voor u klaar!

waarom groot tweewielers?

Scroll naar boven